Mayweather vs Pacquiao

CUTREMUR IN BOX! Documentele care arata ca Pacquiao A MINTIT ca sa poata lupta cu Mayweather! E la un pas de un proces incredibil

Manny Pacquiao risca sa ajunga in instanta, dupa ce a fost prins ca a mintit inaintea luptei cu Mayweather.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Mai 2015, 12:35
Data actualizarii: Marti 05 Mai 2015, 12:48

Daily Mail a publicat in aceasta dimineata primul document care demonstreaza ca Pacquiao si-a ascuns de comisiile sportive accidentarea la umar. Intr-un chestionar pe care fiecare luptator este obligat sa-l faca inainte de lupte, Pacquiao a raspuns "negativ" la intrebare daca a suferit o accidentare la umar, cot, maini, fiind astfel necesara o examinare medicala amanuntita. In realitate, Pacquiao s-a luptat accidentat, iar acum se va opera. Potrivit Daily Mail, pe campionul filipinez il paste un proces din cauza acestui incident.

PACQUIAO SE VA OPERA

Manny Pacquiao are mari probleme dupa ce a pierdut fightul cu Floyd Mayweather. Acesta a suferit o ruptura de ligament la umarul drept, iar accidentarea l-ar putea scoate din joc pentru un an de zile, scrie Daily Mail.

Manny a fost fotografiat in timp ce pleca din Las Vegas cu mana dreapta imobilizata. Din cauza problemlor de la umar, acesta a primit si injectii speciale inaintea luptei, ca sa suporte durerea.

Filipinezul a declarat dupa meci: "Am fost la medicii galei inainte de meci si i-am rugat sa imi faca o injectie pentru a nu mai simti durerea dar nu au fost de acord asa ca a trebuit sa respect decizia lor. M-am accidentat la umar in urma cu trei saptamani, cateva zile nici nu am putut sa ma antrenez pentru ca a fost sa imi fac un RMN care mi-a aratat ca am o ruptura a ligamentelor la umarul drept", a spus Pacquiao.

CITESTE SI

Modifică setările cookies