Sofer surprins cu 235 de KM/H in Romania FARA PERMIS! Ce pedeapsa a primit din partea Politiei 
Luni 03 Septembrie 2018, 18:20

Sofer surprins cu 235 de KM/H in Romania FARA PERMIS! Ce pedeapsa a primit din partea Politiei 

Un sofer din Romania a dat radarul peste cap! 

62 de soferi au fost prinsi, saptamana trecuta, conducand cu viteze excesive pe autostrazi. Cea mai mare viteza a fost inregistrata pe A3, unde politistii au prins un barbat care conducea cu 235 km/h si nu avea asupra sa permisul.

In perioada 27 august – 2 septembrie a.c., politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale a Politiei Romane au depistat 56 de soferi care au depasit limita legala de viteza pe autostrazi cu mai mult de 50 km/h, iar in 6 cazuri soferii au fost depistati circuland cu viteze peste 200 km/h.

De asemenea, in alte 5 cazuri soferii au fost depistati conducand sub influenta bauturilor alcoolice, pe numele lor fiind intocmite dosare penale (cei depistati conducand cu peste 0.4 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat) sau aplicate sanctiuni contraventionale (cei depistati conducand cu o concentratie de alcool sub 0.4 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat).

Cea mai mare viteza a fost inregistrata la data de 2 septembrie pe A3, cand politistii au depistat un barbat care conducea cu viteza de 235 km/h si nu avea asupra sa permisul de conducere.

Soferul a fost sanctionat cu amenda totala de 4.060 de lei, iar politistii i-au suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 zile.

Toti soferii depistati conducand cu viteza excesiva au fost sanctionati contraventional cu amenzi cuprinse intre 1.305 si 2.900 de lei, iar ca masura complementara, le-a fost suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 zile.VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
Ce s-a întâmplat cu asistaţii social după adoptarea "Legii anti-lene". "Eu nu prea pot, am mai multe"