BMW Masini

OFICIAL! Ei sunt cei mai RAI soferi din lume: "Sunt egoisti si agresivi!" De cine trebuie sa te feresti pe sosea:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 August 2013, 13:25
Data actualizarii: Vineri 16 August 2013, 13:25

S-a vorbit mult despre asta, dar acum e oficial. Un studiu efectuat in 2012 a stabilit care sunt cei mai rai soferi din lume: cei de BMW. "Sunt agresivi si egoisti", e concluzia studiului efectuat la Universitatea din Toronto.

Cercetatorii de acolo au studiat comportamentul soferilor in intersectii si la trecerile de pietoni de pe drumurile aglomerate. Soferii au fost notati in functie de cum au taiat fata altor soferi si daca au oprit la trecerile semnalizate pentru pietoni.

In general, soferii masinilor de lux au fost cei mai agresivi cu ceilalti participanti la trafic, dar si cu pietonii iar soferii de BMW s-au clasat pe primul loc in studiul condus de cercetatorul Paul K. Piff.

"Masinile cele mai scumpe opresc cel mai greu. Soferii BMW sunt cei mai rai", a anuntat el.

Intamplator sau nu, modelele Seria 3 si 7 de la BMW sunt pe primul loc in topul masinilor cu cele mai multe accidente din SUA, potrivit statisticii asiguratorilor americani.

Seriile 3 si 7 primesc cele mai mari dane in cazul accidentelor, dublu fata de restul vehiculelor inmatriculate in SUA, scrie New York Times.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies