31 2012 14:19

FAZA ZILEI: Cel mai talentat betiv din toate timpurile da recital in masina de politie!


	FAZA ZILEI: Cel mai talentat betiv din toate timpurile da recital in masina de politie!

Politistii l-au ascultat pana la capat si l-au lasat sa-fi faca de cap. Acum e vedeta pe interent si pe toate posturile din SUA!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie, Israel - Romania! Marti, 27 martie, Romania - Suedia!

Trebuie sa apreciem ca dupa alcool este o parte frumoasa a lucrurilor care il face chiar simpatic pe om, mai ales daca e pasnic din fire. Baiatul asta din Canada are o scuza si mai buna: macar stie muzica. Nu a ales sa cante Rihanna sau alte balarii, ci tocmai una dintre piesele secolului: Bohemian Rhapsody (Queen). Este considerata de multi poate cea mai complexa piesa rock si a fost cel mai greu de interpretat pentru multi care au incrcat sa-l ajunga pe Freddie Mercury.  Alcoolicul anonim i-a distrat atat de bine pe politisti incat l-au lasat in pace pana la capatul piesei, cand le-a dedicat ultimul vers. In loc de "Nothing Really Matters to me", a cantat "Nothing Really Matters Even The RCMP - Royal Canadian Mounted Police". Distractia incepe de la 0:30.

 

6 comentarii
 • 2 2012
  Hywgum Esti passionat de p_ok-e_r si nu ai bani sa joci? Stii ca exista un site care iti da 50 de dolari bani reali ca sa joci si sa inveti p_ok-e_r la nivel profesional? intra aici b*i*t.*ly/P*SH*o*me (fara *) si inregistreaza-te. Va trebui sa treci un test pentru ati demonstra cunostintele in domeniu. Mult noroc! (anuntul se adreseaza doar persoanelor cu o varsta minima de 18 ani) Hywgum...
 • 1 2012
  gratzian saracie zau..nu e nimic amuzant...
 • 31 2012
  gargau tare freddie......
 • 31 2012
  antonimsinonim auzi ca beat...ii tare omul dar e ft ft drogat.s vde tare...
 • 31 2012
  =))) talentat omul...si canta live fara instrumental ! Merita o medalie !...
 • 31 2012
  ddd la noi il bateau de il nenoroceau gaborii:))...
 • 31 2012
  BEHEHEHEH BEHEHEHEHHE...
Un val de aer polar aduce din nou ninsori în toată Europa. În România vor fi -9 grade
BRAT