Morosanu face un anunt SOC dupa ce a fost furat in Puerto Rico! Ce a anuntat cand a ajuns pe aeroport in Romania

Anglia - Olanda, marti la 22:00 pe Sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2016, 17:16
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2016, 22:05

"Am facut doua zile pe drum, frate, nu mai pot, is rupt in doua! E asa departe America aia ca nu mai stii ce e cu tine", a spus Morosanu la venirea pe aeroport. Acesta s-a declarat dezamagit de decizia meciului cu Daniel Sam, in care a fost invins dupa o partida in care si-a dominat adversarul in ultimele 2 runde.

"Eu, sincer, sunt foarte dezamagit de decizia care a fost data de arbitri. Ba, deci nu mai asteptam, ma asteptam in cel mai rau caz sa fie extra round. Hai sa zicem ca prima repriza a fost a lui, dar celelalte doua au fost ale mele, deci, nu imi vine sa cred asa ceva. Toata lume a vazut ca meciul a fost al meu si va spun sincer, eu sunt dezamagit si sunt foarte suparat, pentru ca in palmaresul meu o sa scrie infrangere, nu o scrie ca Morosanu a fost furat. Asta-i viata, nu stiam ca si in America se fura ca-n alta parte", a spus Morosanu.

Cel poreclit "Moartea din Carpati" a spus ca nu vrea revansa cu Daniel Sam, deoarece considera ca a castigat si primul meci. Promoterul Superkombat, Eduard Irimia, a anuntat la Sport.ro ca vrea sa faca revansa dintre cei doi chiar pentru titlul mondial la categoria grea, insa Morosanu refuza oferta:

"Nu vreau nici o revansa, pentru ce revansa? Daca eu pe el l-am batut pentru ce sa cer revansa? Ce revansa? Eu sunt invingator, nu cer nici o revansa.", a spus Morosanu

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!