VIDEO / Cu Lucescu pe banca, Rat a marcat in stilul lui Beckham!

Mircea Lucescu a renuntat la pijamale si spital si s-a intors pe teren sa-si ia revansa in fata Timisoarei. "Ne calificam, daca nu vor mai sta cu fundul in poarta!" - spune Lucescu, care vine la Timisoara pentru returul ce va fi la PRO TV, miercuri de la 20.30.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 August 2009, 20:20
Data actualizarii: Duminica 02 August 2009, 20:58

Mircea Lucescu nu mai asculta nici de medici si nici de Ahmetov. Nu mai e de gluma dupa 2-2 cu Timisoara, asa ca s-a intors in iarba si stat pe banca la primul meci cu Sahtior dupa infarctul suferit. Lucescu e sigur ca va fi primit ca in iad la Timisoara, dar crede ca la final va ajunge in Paradis.

Pana atunci, Sahtiorul lui Lucescu nu-si revine: chiar daca Rat a marcat aseara, castigatoarea Cupei UEFA n-a reusit decta un egal 1-1 cu Vorskla Poltava.

 "Ma bucur pentru gol, ma bucur ca nea Mircea a revenit pe banca, insa imi pare rau ca nu am reusit sa castigam! Aveam de luat o revansa in fata celor de la Vorskla, dupa ce am pierdut finala Cupei Ucrainei. Toti ne gandim la meciul urmator, de la Timisoara. Speram intr-o evolutie buna si o calificare in turul urmator!", a spus Rat.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies