"Sunt dezamagit, scorul trebuia sa fie altul!" Gazaev voia masacru cu Steaua! Ce spune despre returul de la Bucuresti

"Sunt dezamagit, scorul trebuia sa fie altul!" Gazaev voia masacru cu Steaua! Ce spune despre returul de la Bucuresti

Steaua a avut o deplasare complicata in Kazahstan. A condus de doua ori, insa n-a putut sa pastreze rezultatul pana la final si se intoarca la Bucuresti cu un 2-2 in fata lui Aktobe.

Antrenorul campioanei din Kazahstan, Vladimir Gazaev, crede ca rezultatul e nedrept. Aktobe ar fi meritat sa castige, spune Gazaev, care anunta inca un meci total pentru Steaua pe National Arena.

"Sunt dezamagit de rezultat. Scorul nu arata ce s-a intamplat in teren. Sunt multumit de toti jucatorii nostri, de toata echipa. Baietii au aratat calitate, fotbal cu sens. Am facut greseli, se intampla in fotbal. De aia ne antrenam, ca sa reusim sa scapam de ele. Meritam sa castigam meciul, asa cred. Dar jucam in Champions League, unde fiecare greseala, fiecare moment in care nu te concentrezi, costa.

Le multumesc jucatorilor pentru ce au aratat. Au facut ceea ce le-am cerut, asa cum le-am cerut. In retur, vom face toate eforturile posibile pentru a ne califica. Ne dam seama ca e dificil, avem de jucat impotriva unui adversar foarte bun, puternic. Nimic nu e imposibil, stim asta", a spus Gazaev.

Sursa foto: Sports.kz
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies