Stelistii asteapta cu sufletul la gura revenirea lui Tanase! Ce i-au spus doctorii lui Galca imediat dupa meciul cu Ludogorets

Stelistii asteapta cu sufletul la gura revenirea lui Tanase! Ce i-au spus doctorii lui Galca imediat dupa meciul cu Ludogorets

Galca e aproape de cea mai importanta performanta de pana acum in cariera de antrenor, insa nu e sigur ca se poate baza pe Tanase in retur.

"Cristi Tanase are 60% sanse de a juca in returul cu Ludogorets. Va spun acum exact ce mi-au spus medicii despre starea lui de sanatate. Nu se pune problema sa stea pe bara pentru a nu se accidenta in vederea unui transfer afara. Cristi Tanase, ca orice alt jucator, va pleca atunci cand va avea o oferta buna. Este imposibil sa dam salarii de un milion de euro pe an asa ca jucatorii trebuie lasati sa plece. Oricum, in locul lor aducem jucatori de aceeasi valoare, poate nu pe moment, ca nu sunt obisnuiti sa joace la acelasi nivel, dar sunt jucatori de valoare", a spus Valeriu Argaseala la Dolcesport.

Mijlocasul Stelei a absentat in meciul de aseara si are sanse mici sa joace si in retur. Chiar daca s-a lansat ideea unei menajari a lui Tanase in vederea unui transfer, si chiar s-a vorbit de o cearta a lui Tanase cu Gigi Becali, in urma refuzului patronului de a-l lasa sa plece, presedintele Stelei insista ca jucatorul este accidentat, asigurandu-i pe fani ca atunci mijlocasul face toate eforturile de a fi pe teren in returul cu Ludogorets.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cluj-Napoca devine oraș verde, cu 100 de milioane de euro, bani europeni. Autobuze autonome și străzi smart
BRAT
Modifică setările cookies