PROPUNERE INCREDIBILA pe stadionul lui Dinamo Kiev! Ce se poate intampla cu suporterii de culoare in interiorul arenei

PROPUNERE INCREDIBILA pe stadionul lui Dinamo Kiev! Ce se poate intampla cu suporterii de culoare in interiorul arenei

Idee de ultima ora a sefilor lui Dinamo Kiev! Intentia lor a starnit mii de reactii in toata lumea.

Directorul stadionului lui Dinamo Kiev, Volodimir Spilchenko, spune ca un sector special dedicat fanilor de culoare ar putea fi construit pe arena campioanei din Ucraina. Oficialul vede ideea ca pe o potentiala cale de a opri atacurile rasiste la meciurile pe care Dinamo le joaca pe teren propriu. UEFA a deschis o ancheta dupa ce 4 barbati de culoare au fost atacati la Kiev la meciul dintre Dinamo si Chelsea.

Intr-un interviu acordat Washington Post, Spilchenko a explicat: "Incercam sa facem un sector separat pentru fanii de culoare ca sa evitam atacurile rasiste!"

In ciuda incidentului de la meciul cu Chelsea, vicepresedintele federatiei ucrainene, Ohor Kochetov, a respins orice acuzatie legata de faptul ca tara sa ar avea probleme cu rasismul.

"Prezenta fanilor de culoare in sectorul ultrasilor lui Dinamo Kiev e foarte surprinzatoare. Persoanele acelea nu au fost niciodata aici. Informatiile pe care le avem sustin ca nu aveau bilete si ca tineau in mana torte. Poate a fost o provocare planificata. Avem multe intrebari care nu au raspunsuri", a spus Kochetov pentru Vesti.

Citeste si:Dinamo Kiev
VIDEO PROTVPLUS.RO

Condițiile în care restaurantele ar putea să rămână deschise indiferent de incidența cazurilor de COVID
BRAT
Modifică setările cookies