Liga Campionilor

PROPUNERE INCREDIBILA pe stadionul lui Dinamo Kiev! Ce se poate intampla cu suporterii de culoare in interiorul arenei

Idee de ultima ora a sefilor lui Dinamo Kiev! Intentia lor a starnit mii de reactii in toata lumea.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Octombrie 2015, 16:14
Data actualizarii: Marti 27 Octombrie 2015, 16:15

Directorul stadionului lui Dinamo Kiev, Volodimir Spilchenko, spune ca un sector special dedicat fanilor de culoare ar putea fi construit pe arena campioanei din Ucraina. Oficialul vede ideea ca pe o potentiala cale de a opri atacurile rasiste la meciurile pe care Dinamo le joaca pe teren propriu. UEFA a deschis o ancheta dupa ce 4 barbati de culoare au fost atacati la Kiev la meciul dintre Dinamo si Chelsea.

Intr-un interviu acordat Washington Post, Spilchenko a explicat: "Incercam sa facem un sector separat pentru fanii de culoare ca sa evitam atacurile rasiste!"

In ciuda incidentului de la meciul cu Chelsea, vicepresedintele federatiei ucrainene, Ohor Kochetov, a respins orice acuzatie legata de faptul ca tara sa ar avea probleme cu rasismul.

"Prezenta fanilor de culoare in sectorul ultrasilor lui Dinamo Kiev e foarte surprinzatoare. Persoanele acelea nu au fost niciodata aici. Informatiile pe care le avem sustin ca nu aveau bilete si ca tineau in mana torte. Poate a fost o provocare planificata. Avem multe intrebari care nu au raspunsuri", a spus Kochetov pentru Vesti.

Modifică setările cookies