Mesajul Barcelonei catre Real dupa tragerea din Liga! E pentru prima data cand sunt in stare sa anunte asa ceva

Mesajul Barcelonei catre Real dupa tragerea din Liga! E pentru prima data cand sunt in stare sa anunte asa ceva

►Sambata 19:00 Wigan – Arsenal in FA CUP, 21:00 LK "Uzina de Bataie" ►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

E pentru prima oara cand Barcelona ar putea umple un stadion de fericire, chiar daca nu joaca. Toata Catalunia este aproape de Bayern si de Pep Guardiola, dupa Real a picat cu detinatoarea trofeului UEFA Champions League din sezonul trecut, in aceasta editie a semifinalelor Ligii.

Intr-un editorial postat pe cotidianul catalan Sport, titlul pus de catalani este cu adevarat fara precedent: "Forta Pep, forta Bayern!"

"Forta Pep! Forta Bayern! Toti catalanii vor tine cu Bayernul lui Guardiola! Este ultima noastra consolare: sa o vedem eliminata pe Real din semifinale. Guardiola a devenit, inca o data, salvatorul clubului. Si acum de la distanta. Dupa ce Bayern a picat cu Real Madrid in semifinalele Ligii, Guardiola va putea opri drumul Madridului spre finala. Forta Pep! Forta Bayern! Poate ca nu este prea mult, dar este o satisfactie mare.", scrie Sport.es dupa tragerea la sorti.

Sezonul trecut, Barcelona a fost eliminata in semifinalele Champions League de Bayern Munchen, scor 7-0 la general.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies