DEZASTRUL celui mai scump fotbal de pe pamant! Au platit MILIARDE de euro sa le vada eliminate din Europa

DEZASTRUL celui mai scump fotbal de pe pamant! Au platit MILIARDE de euro sa le vada eliminate din Europa

Premier League, fotbalul pentru care Asia plateste 1 miliard de euro, iar Europa 700 de milioane de euro ca sa il vada la TV, mai ramane in viata in 2014 datorita unei singure echipe.

Chelsea e unica reprezentanta a Angliei cu sanse reale sa cucereasca un trofeu european in acest sezon. Dupa 1-1 la Istanbul, cu Galatasaray, Chelsea va juca la Londra pentru salvarea Angliei de la un an ingrozitor in Europa.

Manchester United a pierdut cu 2-0 in Grecia, cu Olympiakos, iar cand toti fanii se intrebau ce poate fi mai rau, raul continua sa devina mai greu de suportat. In Europa League, Tottenham a suferit o adevarata drama cu Benfica.

A pierdut acasa cu 3-1 si sperantele pentru retur sunt extrem de mici, completand imaginea dezastrului de miliarde de euro a fotbalului din Anglia in fata testelor din Europa,

Germania spera insa cu doua echipe la un trofeu. Dortmund si Bayern Munchen sunt in sferturi.

Franta le are pe PSG si Lyon in Liga, respectiv Europa League. Visul de miliarde de la PSG, Liga, poate fi realizabil cu ajutorul lui Ibrahimovic, adevaratul "turn" de la Paris.

Spania arata altfel de cand lupta la titlu nu se mai poarta exclusiv in 2. Barca, Real si Atletico Madrid se lupta pentru Liga, in timp ce Valencia si Betis sunt cu un pas in sferturile de finala.

Ce tara cele mai mari sanse sa castige si Europa League si Champions League in 2014? (2284 voturi)
 
Spania - Campioana mondiala si europeana cu nationala, e vremea sa domine din nou si la cluburi
77.45%
1769 voturi
 
Franta - Va fi anul lui Ibrahimovic in Liga
22.55%
515 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cuba începe vaccinarea cu seruri în fază experimentală, dezvoltate pe teritoriul său
BRAT
Modifică setările cookies