Csaba Laszlo FK Csikszereda liga 2 Lothar Matthaus Nationala Ungariei Liga 2

OFICIAL Un fost selecționer, numit principal la FK Csikszereda! A antrenat în Ungaria, Belgia sau Scoția

Csaba Laszlo, secund al lui Lothar Matthaus la naționala Ungariei și apoi selecționer al Lituaniei și Ugandei, le-a pregătit la nivel de echipe de club pe Heart of Midlothian și Dundee United din Scoția sau Charleroi din Belgia.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 12:25
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 12:55

FK Csikszereda a anunțat miercuri instalarea ca antrenor principal a lui Csaba Laszlo, tehnician în vârstă de 58 de ani născut în România dar cu o carieră importantă în străinătate, care deja figura în organigrama clubului din Liga 2 ca director tehnic.

Fost selecționer al Ugandei și al Lituaniei, antrenorul de origine maghiară le-a pregătit la nivel de echipe de club pe Heart of Midlothian și Dundee United din Scoția, Charleroi din Belgia sau Ferencvaros și MTK Budapesta din Ungaria, printre altele.

Fostul principal Francisc Dican va activa ca scouter în cadrul clubului

Csaba Laszlo a fost și secundul lui Lothar Matthaus la naționala Ungariei.

”După înfrângerea cu Șelimbăr de luni, conducerea clubului a decis că Csaba Laszlo va activa ca antrenor principal. Francisc Dican (n.r. - fostul antrenor) va continua la noi ca scouter”, a anunțat pe site-ul oficial FK Csikszereda, locul 6 în clasamentul diviziei secunde după primele 15 etape.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!