Iulian Miu csa steaua promovare steaua liga 1 Steaua Liga 2

”Am găsit portița!”. Veste mare pentru CSA Steaua. Ce se întâmplă cu promovarea

Iulian Miu susține că a găsit ”o portiță” prin care CSA Steaua București poate promova în Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2022, 18:02
Data actualizarii: Duminica 27 Martie 2022, 19:12

Inițial, ”militarii” nu aveau dreptul de a promova în primul eșalon, din cauza formei de organizare a clubului. Steaua trebuie să se asocieze cu un investitor privat pentru a putea promova în Liga 1.

Iulian Miu, anunțul așteptat de fanii Stelei: ”Am găsit portița”

„Dacă intervin avocaţi buni de tot asupra unui paragraf, unui articol din Legea Sportului… Nu ştiu ce fac cei din club, dar la ce am citit în Legea Sportului… E articolul 31, care e luat de acolo şi pus în manualul de licenţiere în Liga 1. Dar auzim că trebuie să vină un privat, ca să se dea echipa. N-a dat nimeni echipa la Piteşti. Au intrat într-o asociaţie ca să fie mascată treaba.

  • Jucătorii de la Steaua

E undeva în articolul 31, unde nu e clar şi nu se spune exact ce trebuie făcut. Am văzut şi am pistonat. Vrei să vorbim despre Legea Sportului, articolul 31?: «Cluburile sportive profesioniste sunt structuri sportive organizate ca…». Cine a spus asta? Unei asociaţii îi dă cineva că e profesionistă? Lumea să nu mai creadă că trebuie să vină un privat. Lumea să înţeleagă diferenţa dintre un sponsor sau un patron.

Eu vreau ca la acest articol să se uite cineva bine. Să citească bine cine trebuie acest articol. Trebuie o lege frumoasă, bună, corectă pentru toate echipele. Am găsit portiţa. Eu sunt optimist, încă sunt verde. Are cineva ceva împotriva acestei echipe ca să promoveze? Dacă promovează, ce se întâmplă?”, a spus Iulian Miu, pentru telekomsport.ro.

CSA Steaua este pe locul patru în play-off-ul Ligii 2, după o singură etapă. Echipa lui Daniel Oprița are 38 de puncte și este la cinci puncte de următoarea clasată, Universitatea Cluj.

Petrolul este lider, cu 50 de puncte, iar Hermannstadt, cu 44 de puncte, ocupă locul secund, care asigură promovarea directă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!