csa steaua Iulian Miu Liga 2

Fanii de la CSA, apărați de conducere: ”Nu sunt cei mai cuminți, dar susțin echipa”

CSA Steaua a fost sancționată dur după incidentele de la meciul cu Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 21:44
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 22:12

Din cauza ultrașilor, Steaua a primit o amendă usturătoare plus interdicția de a folosi stadionul din Ghencea pentru următoarele jocuri de pe teren propriu. Astfel, ”militarii” vor juca la Mioveni următoarele jocuri de ”acasă”.

Iulian Miu, oficial în cadrul clubului Steaua, consideră că sancțiunea primită de Steaua este prea dură și că CSA ar fi putut să joace în Ghencea, dar fără spectatori.

”Nu ştim cum au judecat, pe ce probe. Întotdeauna poţi să te aperi. Fără spectatori şi atunci nu mai făceai acest drum, S-a găsit greu un stadion. Înainte era Giurgiu, după a picat. Nu ştiu cum s-a judecat. Eu lăsam să se joace pe Ghencea fără suporteri. Jucai pe stadionul Steaua, dar fără suporteri, era o variantă. Mai ok!

Eu am jucat de-a lungul carierei cu foarte multi suporteri şi ne-au ajutat de multe ori. Apar şi momente te genul asta şi trebuie să ştii sa le gestionezi. Orice club nu trebuie să te delimitezi de ei, niciodată. Ei fac parte din viaţă echipei, nu sunt cei mai cuminţi dar susţin echipa!”, a declarat Iulian Miu pentru Orange Sport

Steaua va trebui să plătească suma de 83.750 în urma sancțiunii dictate de FRF după meciul cu Dinamo.

Modifică setările cookies