Liga 2 Seria 1

Iancu nu RENUNTA la Sepsi! Anunta ca jucatorul e in continuare al lui Poli! Ce comunicat a dat:

Marian Iancu ii contrazice pe Sepsi, avocatul sau si chiar LPF. Patronul Timisoarei spune ca jucatorul si-a primit banii si ca e in continuare sub contract cu Poli.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2012, 15:51
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2012, 15:54

"Cu privire la declaratiile de presa ale lui Tudor Chiuariu, avocatul lui Laszlo Sepsi, facem urmatoarele specificari:

Laszlo Sepsi este in continuare jucatorul Politehnicii Timisoara. Cererea de eliberare de sub contract i-a fost respinsa. Totalul sumelor cerute de Lazlo Sepsi prin avocati, in fata T.A.S., a fost de peste 900.000 euro. Tribunalul a admis suma de 136.000 euro plus alti 43.800 RON cu titlu de drepturi de hrana. Mare parte din aceste sume au fost deja achitate, in termene regulamentare. Dupa cum se vede si din dispozitivul sentintei de la T.A.S., toate celelalte cereri i-au fost respinse.
Clubul Politehnica Timisoara face eforturi majore sa mentina o relatie buna contractuala cu fiecare dintre jucatorii aflati sub angajament. Le cer sa ne respecte pentru acest lucru!
Agresivitatea avocatilor lui Laszlo Sepsi si jignirile ce ni le-au adresat in sedintele publice vor fi cuantificate si ne vom manifesta pe cale de consecinta."

Marian Iancu, presedinte C.A. al FC Politehnica Timisoara

Avocatul lui Spesi anuntase pentru Mediafax ca jucatorul a castigat procesul de la TAS si a devenit jucator liber. "Laszlo Sepsi este liber de contract. TAS a decis obligarea clubului FC Timisoara la plata restantelor salariale, contravaloarea asigurarii locuintei, plata indemnizatiei de hrana si o parte din cheltuielile de judecata", a precizat avocatul Tudor Chiuariu.

Sesizarea catre TAS a fost facuta dupa ce Liga Profesionista de fotbal nu a reziliat contractul (asa cum se si prevedea) dupa ce a constatat faptul ca FC Timisoara nu a platit 75 la suta din valoarea contractului, ci doar 45 la suta.

 

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies