VIDEO: Atmosfera ca-n Vestul Salbatic in Liga II: portarul de la Branesti a fost luat la pumni, secundul Gloriei Buzau, retinut de jandarmi!

Autor: Sport.ro
Sambata 15 Octombrie 2011, 20:28

Antrenorul secund de la Gloria Buzau a fost retinut de Jandarmerie dupa incidentele de la finalul partidei cu Victoria Branesti

ProSport scrie ca dupa fluierul final al partidei castigate pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de Victoria Branesti, portarul gazdelor, Bordeanu, a venit la centrul terenului, unde buzoienii protestau in fata brigazii de arbitri, si l-a lovit cu pumnul pe portarul formatiei adverse, Dan Sarbu.

Bordeanu a primit cartonasul rosu pentru gestul sau, insa la centrul terenului jucatorii si oficialii celor doua echipe au intrat in conflict, fiind nevoie de interventia jandarmilor prezenti la meci.

Jandarmii au decis sa-l duca pe Alexandru Ciobanu, fiul antrenorului echipei Gloria Buzau, Mihai Ciobanu, in duba Jandarmeriei aflata in parcarea stadionului, insa acesta a iesit ulterior din duba, dupa interventia presedintelui gruparii din Buzau, Dan Tulpan.

Sursa: Mediafax
Sursa foto: ProSport

Tătaru anunţă când vor reveni românii la o viaţă "cvasi-normală". Al doilea set de relaxări, decis vineri
BRAT