VIDEO „Tati, pași mărunți și viață lungă!” Întâlnire spumoasă între Ionel Ganea și Dani Coman! „Ganezul”, nemulțumit de noul stadion

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Martie 2022, 21:29
Data actualizarii: Sambata 26 Martie 2022, 21:43

Veteranii Rapidului s-au reunit la inaugurarea noului stadion din Giulești.

Rapid și-a inaugurat noul stadion pe 26 martie. Giuleștenii au sărbătorit cu fast noua arenă și le-au pregătit suporterilor un adevărat spectacol. 

Fanii au putea vedea din nou în acțiune gloriile Rapidului într-un meci demonstrativ cu Politehnica Timișoara, pe care vetaranii giuleșteni l-au câștigat cu 2-1, după golurile înscrise de Răzvan Raț (40 ani) și Daniel Pancu (44 ani). 

La partida demonstrativă a participat și Dani Coman, care a mărturisit că a fost fericit să se reîntoarcă în Giulești și să ia contact din nou cu fanii Rapidului.

Coman: „Mi-a fost dor de drumul pe care l-am făcut până la stadion”

„E frumos să te reîntorci în Giulești după mult timp, să reîntâlnești oamenii dragi, suporterii, să te reîntâlnești cu foștii colegi. Sunt momente frumoase, momente pe care orice fost jucător își dorește să le retrăiască. 

Giuleștiul înseamnă altceva. E un lucru extraordinar că s-a făcut acest stadion, dar Rapidul joacă în Liga 4, în Liga 2 și e staidonul plin. Indiferent în ce divizie se află Rapidul înseamnă altceva. Lumea scandează numele jucătorilor. Mi-a fost dor de suporteri cel mai mult. 

Mi-a fost dor de drumul pe care l-am făcut până la stadion, de atmosfera care este creată la un meci de fotbal, chiar și demonstrativ. Nea Mircea ne-a zis că trebuie să câștigăm meciul, că altfel nu luăm prima de joc. Vorbim de un antrenor cu care toți românii ar trebui să se mândrească”, a declarat Dani Coman la finalul meciului. 

Fostul portar a fost întrerupt de Ionel Ganea (48 ani). Cei doi s-au îmbrățișat, iar fostul golgheter al Ligii 1, din sezonul 1998-1999, cu 28 de goluri a avut un mesaj pentru Dani Coman înainte de despărțire: „Tati, pași mărunți și viață lungă”.

De asemenea, Ionel Ganea a vorbit și despre întregul eveniment al inaugurării noului stadion. Un singur lucru l-a nemulțumit pe „Ganez”, ci anume că arena are prea puține locuri (14. 703) pentru numărul ridicat al fanilor giuleșteni. 

Ganea: „Să vedem Rapidul în cupele europene”

„A fost frumos și pe viitor să sperăm că vedem Rapidul acolo unde îi este locul, cât mai sus posibil, și în cupele europene. A fost un eveniment foarte frumos, un stadion foarte frumos. Cred eu că se putea face un pic mai mare, Rapidul are foarte mulți susținători. Mi se pare un pic cam mic stadionul.

Am venit de plăcere, să participăm acest eveniment. Mulțumim lui Dumnezeu că suntem sănătoși”, a declarat Ionel Ganea la finalul meciului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!