Adrian Mutu Rapid Victor Angelescu Superliga

„Adrian Mutu nu face transferurile la Rapid! În niciun caz!” Dezvăluirea lui Victor Angelescu 

Rapidul are o strategie aparte de a transfera jucătorii.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Noiembrie 2022, 17:56
Data actualizarii: Joi 10 Noiembrie 2022, 17:58

În trei zile, Rapid a înregistrat două înfrângeri, 1-3 cu FCSB în campionat, și 0-2 cu Farul Constanța în al doilea meci din grupele Cupei României. Însă, cu toate acestea, giuleștenii ocupă poziția a doua în Superligă, cu 32 de puncte după 17 etape. 

Adrian Mutu nu e singurul care decide ce jucători ajung la Rapid 

Cu o campanie de achiziții impresionantă în vară, Rapid se gândește să achiziționeze jucători și în pauza competițională din iarnă. Doar că, Victor Angelescu a mărturisit că Adrian Mutu (43 ani) nu se ocupă în exclusivitate de tranferuri. Finanțatorul giuleștenilor și Daniel Niculae propun sau aprobă fotbaliștii care sosesc la gruparea alb-vișinie. 

„Nu face Mutu transferuri la noi, în niciun caz. Nu există. Poate v-a zis Adi. La noi nu face antrenorul transferuri.

Cred că v-a explicat Adi, transferurile sunt făcute în momentul în care și eu, Daniel Niculae și Adi cădem de acord asupra unui jucător.

Normal că antrenorul propune jucători, dar normal ca și conducerea, președintele să propună jucători. Scouterii, avem un departament care se ocupă de așa ceva.

Propunem jucători și antrenorul trebuie să fie de acord cu aducerea lor, așa mi se pare normal. În niciun caz nu transferă antrenorul și nu mi se pare normal ca antrenorul să transfere de voia lui.

Nu există așa ceva nici în străinătate. În afară de Guardiola, Klopp și încă vreo doi, să nu credeți că face antrenorul la altcineva transferuri. Ne punem la masă, Adi știe, a lucrat cu antrenori în afară. Nico, la fel.

Eu sunt un băiat tânăr, vedem dacă ne punem de acord. Nu a existat niciun jucător de care Adi a zis că nu e bun și noi să-l aducem. Nu mi se pare ok să spui că i-a adus X sau Y, nu.

Aici transferă Rapidul, nu e nimeni mai vinovat sau mai deștept că l-a adus pe unul sau pe altul, noi trebuie să ne asumăm toți. Cred că am făcut transferuri ok, dar nu transferă antrenorul. E un proces, nu se transferă fără antrenor, dar nu transferă doar antrenorul la dorința lui”, a decșarat Victor Angelescu pentru Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!