Vezi cine este Don King din vestiarul Stelei!

STEAUA ARE ATAC, DAR MAI ALES APARARE!
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Ianuarie 2008, 20:24
Data actualizarii: Luni 28 Ianuarie 2008, 20:24

Razboinicii din Ghencea nu mai au de ce sa se teama de adversari ca Tavria Simferopol sau Wisla Cracovia, cu care s-au tot batut in amicale. Stelistii il au acum in echipa pe Don King, omul care ii reprezinta pe cei mai tari boxeuri ai planetei.

Francezul Habibou le rezolva stelistilor doua probleme dintr-un foc. Colegii se pot baza pe el nu doar in atac, unde trebuie sa dea goluri, ci si in aparare, cind Steaua e atacata cu pumni si picioare de cotropitori.Asa cum s-a intamplat in amicalele de foc cu Tavria Simferopol si Wisla Cracovia.

Francezul Habibou ii poate tine la distanta pe adversari, mai ales dupa ce si-a tras un look ca al celebrului promotor din box, Don King. Habibou ar putea sa dea ochii cu sosia sa celebra, daca va merge la meciul de la Bucuresti in care Adrian Diaconu lupta pentru centura mondiala la semigrea, pe 29 martie si la care Don King si-a anuntat prezenta. Habibou poate deveni responsabil si cu distractia, la Steaua. Nu toti stelistii il striga Don King - unii il compara cu Bart Simpson, dar si cu celebrul Kramer, din serialul Seinfeld.

 

Modifică setările cookies