FCSB csa steaua Gheorghe Mustata peluza nord stadion ghencea Liga 1

Veste bună pentru fanii FCSB: „Vom juca în Ghencea! Acolo este casa noastră!” 

Gheorghe Mustață vine cu vești bune pentru suporterii FCSB-ului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 August 2022, 16:00
Data actualizarii: Sambata 06 August 2022, 16:06

CSA Steaua nu a primit drept de promovare în sezonul 2022-2023. Pentru că clubul din Ghencea nu a reușit să se privatizeze înainte de startul Ligii 2, jucătorii lui Daniel Oprița (41 ani) au fost privați de obiectiv și în acest an. 

Gheorghe Mustață nu empatizează cu situația celor de la CSA Steaua. Liderul Peluzei Nord susține că „militarii” nu vor avea drept de promovare nici în sezonul viitor și îi anunță pe fanii FCSB-lui că favoriții lor se vor întoarce să dispute meciurile de pe teren propriu pe stadionul din Ghencea. 

Mustață: „L-ați mai văzut pe undeva pe Talpan?” 

„Ce să facem, fraților? Plătim încă un an salarile ălora de la CSA Steaua, iar ei fac fotbal în continuare pe banii noștri. Stadionul ăla trebuie întreținut, dar lasă că îl întreținem noi. Și vor mai face fotbal pe banii noștri cel puțin încă un an, iar toți cetățenii României vor ține CSA în Liga 2.

Iar din vara lui 2023 tot acolo vor juca, că nu au drept de promovare. Dar nu este nimic. Cei de la CSA îl au pe Dâncu cu ei, dar ce a făcut Dâncu? Nu a promis el că îi rezolvă?

Lumea bună joacă în Superliga, dar nu ați văzut că băieții de la Peluza Sud vor în A? Păi dacă vor ei în A, atunci să se ducă să joace în A. (n.r. râde). Hai să fim serioși și cu tot circul ăsta făcut pe stradă în urmă cu câteva zile. Ei l-au făcut să dea bine așa la imagine, nu?

S-au strâns și ei 200, că ăia sunt toți, și au făcut un protest de ochii lumii. Ei știau clar că nu vor avea drept de promovare, iar Talpan ce să le facă? L-ați mai văzut pe undeva pe Talpan? A mai vorbit săracul pe undeva? Nimic! Vă spun eu că noi în Ghencea o să jucăm. Acolo am crescut și acolo este casa noastră. Oamenii trebuie să vadă pe stadionul din Ghecea fotbal din Superliga”, a spus Gheorghe Mustață, conform ProSport. 

Daniel Oprița: „Vreau să promovez cu Steaua în Liga 1!” 

„În momentul acesta nu putem promova. M-am interesat și eu, dar deocamdată nu. Trăim cu speranța. Au fost jucatori pe care nu i-am adus ușor care au venit crezând că vom avea drept de promovare. Au niște bonusuri în cazul promovării, dar acum nu le pot lua chiar dacă acestea sunt în contract.

Bonusurile vin din drepturile tv pe care nu le vom lua dacă nu vom promova, chiar dacă ne clasăm pe primele locuri sau la baraj. E mai dificil sezonul acesta. Sezonul trecut am trăit cu speranța că ne vor lăsa, că vom merge la TAS. Acum și jucătorii știu ce a fost anul trecut. Unii se gândesc că sunt păcăliți.

Și eu vreau să promovez cu Steaua în Liga 1. Vreau să rămân alături de ei. Mi-ar fi greu să mă despart acum de ei, cred că am construit o echipă bună. Am avut discuții cu conducerea. Deocamdată nu s-a rezolvat, nu e nimic clar”, a dezvăluit Daniel Oprița la Liga Digi Sport.

Modifică setările cookies