VAR degeaba? Mihai Stoica, după CFR - Rapid: "Penalty-ul trebuia repetat! Să-i cheme de la vestiar și să se repete"

CFR Cluj Cristi Balgradean Mihai Stoica Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Iulie 2022, 00:00
Data actualizarii: Duminica 17 Iulie 2022, 00:33

Rapid a suferit un eșec dramatic în prima etapă a Superligii, contra lui CFR Cluj, în Gruia, scor 0-1.

Rapid a avut parte de o primă repriză de coșmar, cu accidentările lui Vojtus, Belu și Moise, care l-au obligat pe Adi Mutu să facă trei schimbări în primele 38 de minute ale meciului. Unicul gol al meciului a fost marcat de Yuri, în minutul 17, după un corner al lui CFR Cluj.

Mihai Stoica: "Penalty-ul de la CFR - Rapid trebuia repetat"

Finalul a fost incandescent. Rapid a primit un penalty după consultarea VAR, pentru un henț al lui Ovidiu Hoban, însă Alexandru Albu a ratat de la 11 metri.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a analizat penalty-ul apărat de Bălgrădean și spune că lovitura de la 11 metri trebuia repetată, având în vedere că goalkeeper-ul de la CFR Cluj pare să aibă iciorul stâng în fața liniei porții.

"Îți citesc ce spune regulamentul. 'Noua regulă impune goalkeeperilor să poziționeze ambele picioare în contact direct cu linia de poartă'. Trebuia repetat penalty-ul și cartonaș galben Bălgrădean. Ar trebui să-i cheme de la vestiar și să se repete. 

Ar trebui Mitruți și cu cei din camera VAR să explice de ce nu au repetat. Să zică: 'nu au știut' sau pentru că 'am știut și n-am vrut'. Nu există altceva! Nu există că n-am văzut", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Arbitrul de centru al partidei a fost Sebastian Colțescu, care a fost ajutat la cele două linii de Daniel Mitruți și George Neacșu. În camera VAR s-au aflat Ovidiu Hațegan și Ciprian Danșa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!