Universitatea Craiova, gata de cel mai tare transfer al anului în fotbalul românesc: ”Mi-aș dori un asemenea jucător”

Universitatea Craiova Alexandru Mitrita Superliga Universitatea Craiova
Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 31 Martie 2022, 19:01
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 19:26
Universitatea Craiova poate bifa un transfer extrem de important.

Oltenii l-ar putea repatria pe Alexandru Mitriță, actualmente la PAOK. Fotbalistul vrea să plece din Grecia, dar cei de la New York City, echipa de care aparține, nu doresc că îl păstreze la echipă.

Astfel, Mitriță va trebui să își aleagă un nou club, mai ales că acesta va rămâne fără contract la finalul acestui sezon. Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a vorbit despre șansele ca Mitriță să vină în Bănie.

Dacă vom avea posibilitatea, normal că este o soluţie pentru Universitatea Craiova. Este un jucător al echipei naţionale, un jucător pe care-l cunoaştem. Eu îl cunosc bine, l-am antrenat şi în Arabia Saudită, normal că mi-aş dori un asemenea jucător. Acum, nu ştim dacă vom avea posibilitatea de a-l aduce.

El a ajuns la un anumit nivel, îşi doreşte probabil să rămână la acest nivel, şi din punct de vedere financiar şi din punct de vedere competiţional. Vă spun da, cu tărie, că l-aş vrea la Craiova, pentru că este un jucător care ne-ar putea ajuta!” a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!