Un simbol dinamovist le plange de mila cainilor: "Pe vremea mea, doar 2-3 ar fi prins echipa" Singurul jucator valoros

Un simbol dinamovist le plange de mila cainilor: "Pe vremea mea, doar 2-3 ar fi prins echipa" Singurul jucator valoros

►Sambata 21:30 Local Kombat "Innebunesti in Ploiesti!" in direct la Sport.ro si Voyo.ro!

Presedintele CSMS Iasi, Florin Prunea, a declarat la finalul partidei castigate de gruparea ieseana, cu scorul de 5-0 (3-0), in fata formatiei Rapid Suceava, ca este dezamagit de faptul ca Dinamo a ajuns in situatia de a se multumi cu locul 4 in Liga I.

"Sunt foarte dezamagit de situatia in care a ajuns clubul meu de suflet, Dinamo Bucuresti. Locul 4 pentru Dinamo era un esec pe vremuri, acum este o performanta! Ma uitam la niste declaratii ale unor jucatori de acum, de la Dinamo, care spuneau ca obiectivul lor este locul 4. E drept, ca tinand cont de ceea ce se intampla acum la Dinamo, acei copii si-au depasit deja conditia! Ma mira, totusi, ca toata lumea lauda proiectul de la Dinamo. Sunt de acord sa cresti copii, dar ei trebuie sa joace alaturi de cativa jucatori foarte buni, cu experienta, iar Dinamo nu prea are asa ceva. Cu
exceptia lui Grigore, care este un jucator foarte bun, nu prea mai vad fotbalisti experimentati la Dinamo. Din lotul actual, nu stiu daca sunt doi-trei care ar fi avut loc la echipa in care am jucat eu!", a spus Florin Prunea.

Purunea a jucat timp de 12 ani in Stefan cel Mare, jucand la Dinamo intre 1985-1988, 1992-1998 si 2000-2002, perioada in care a strans nu mai putin de 200 de meciuri in tricoul alb-rosu.

Cine e cel mai valoros dinamovist? (1147 voturi)
 
Grigore
44.12%
506 voturi
 
Rotariu
32.61%
374 voturi
 
Tucudean
47 voturi
 
Lazar
19.18%
220 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies