Un roman la campioana Spaniei? "Sunt in discutii cu ei" Daniel Prodan viseaza la o revenire istorica pe Calderon

Autor: Sport.ro
Vineri 07 Noiembrie 2014, 13:20

	Un roman la campioana Spaniei? "Sunt in discutii cu ei" Daniel Prodan viseaza la o revenire istorica pe Calderon

Daniel Prodan anunta ca viseaza sa ajunga la campioana Spaniei, cu care a ramas in relatii bune din perioada in care juca acolo. 

Dat afara de la FRF, Didi Prodan spune ca se afla in discutii cu Atletico Madrid, campioana Spaniei si finalista Ligii Campionilor.

Prodan a ramas in relatii bune cu team-managerul Jose Luis Caminero, dar si cu antrenorul Diego Simeone.

Fostul fundas al Stelei, al lui Atletico si al lui Rangers se lauda ca e singurul roman care a urmat cursurile Institutului Johan Cruyff si e specialist in management. Nu vrea sa antreneze.


"Chiar sunt in relatii bune cu Luis Caminero si cu Diego Simeone, ne leaga o lunga prietenie. Am jucat impreuna in anii `90 la Atletico si am tinut legatura si dupa ce drumurile noastre s-au despartit. Spiritul clubului Atletico nu a murit chiar daca acum suntem in colturi diferite ale lumii. Cu Caminero vorbesc mai des, cel putin o data pe luna, iar cu Diego - de Sarbatori, ne uram sanatate si toate cele bune", a declarat Daniel Prodan in ziarul Ring.

"Eu nu am luat-o pe calea antrenoratului. Am absolvit Institutul «Johan Cruyff», din Barcelona, pe partea de management, pentru ca aici ma descurc cel mai bine. Cred ca in domeniul administrativ pot fi de folos unei echipe. Din Liga I nu am avut nicio oferta de cand am plecat de la FRF.

Mai in gluma, mai in serios, astept o oferta de la Atletico Madrid, sunt in discutii cu ei. Au fost, recent, doi antrenori de la Atletico la Bucuresti pentru a preda la clubul Regal Sport metodologia spaniola de formare a jucatorilor. Am fost cu ei pe perioada cât au stat in tara, am vrut sa vad si eu care-s ultimele metode in materie de antrenament in Spania", a mai spus Prodan.

Daniel Prodan a fost unul dintre cei mai buni fundasi romani din anii '90, dar s-a retras de pe teren la doar 30 de ani, din cauza unei accidentari. 

Cîţu: Vom deschide şi etapa a treia de vaccinare. Primim peste 2,6 milioane de doze de vaccin numai în luna martie
BRAT

Modifică setările cookies