Un nou record? Câte bilete a vândut deja FCSB pentru meciul cu Universitatea Craiova

FCSB Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 16:14
Data actualizarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 16:12

FCSB se pregătește pentru duelul cu Universitatea Craiova, în urma căruia poate face încă un pas mare spre câștigarea titlului.

Cu opt runde înainte de finalul play-off-ului, FCSB are 38 de puncte, șapte peste Universitatea Craiova, iar liderul va primi vizita formației de pe locul secund, duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

FCSB a vândut aproximativ 27.000 de bilete pentru meciul cu Universitatea Craiova

Cu mai bine de două zile înaintea meciului, FCSB a vândut aproximativ 27.000 de bilete, anunță Peluza Nord, care a transmis un mesaj de mobilizarea înaintea partidei cu Universitatea Craiova.

""N-avem cu cine mă, mercenari!"

"N-avem ambiție, fără vlagă, fără determinare!"

"N-avem valoare!"

"N-avem altă șansă decât locul 2!"

"N-avem antrenor!"

Acum n-avem altă grijă decât să fim recunoscători pentru ce am dobândit! N-avem altă grijă decât să ne bucurăm de drumul greu parcurs până aici și unde am ajuns împreună cu băieții care luptă pe teren!

Greul de acum începe! Lupta grea este cu pătuțul, cu netul, cu televizorul, cu căldurica, cu comoditatea! Vremurile grele ne fac puternici, hai să nu lăsăm binele să ne strice!

Tu ce motiv neîntemeiat ai să nu vii la stadion,duminică? Avem rezultate, suntem pe primul loc,aproape de titlu, ia-ți bilet și hai la meci.

https://www.bilete-fcsb.ro/main/produs/65#pas1 

Ps: Până acum s-au vândut aproximativ 27.000 de bilete. ASTA e STEAUA!", a transmis Peluza Nord de la FCSB.

Recordul de asistență în acest sezon de Liga 1 a fost înregistrat la meciul Rapid - FCSB 4-0, disputat tot pe Arena Națională, 43.283 de spectatori. Podiumul este completat de duelurile FCSB - Rapid 1-2 (40.563 de spectatori) și FCSB - CFR Cluj 1-0 (28.519 spectatori).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!