Un fost capitan al Craiovei ii da REJECT lui Piturca: "Avem echipa: Universitatea! Nu e loc de alta!"

Autor: Sport.ro
Duminica 16 Ianuarie 2011, 15:47
Un fost capitan al Craiovei ii da REJECT lui Piturca: "Avem echipa: Universitatea! Nu e loc de alta!"

Victor Piturca vrea sa infiinteze la Craiova o noua echipa care sa se bata cu Universitatea lui Mititelu. Sustinut de fani, fostul selectioner nu are sprijinul tuturor oamneilor de fotbal din Banie.

Fostul capitan al Unviersitatii, Pavel Badea, este de parere ca ideea lui Piturca nu va fi pusa in practica si ii sfatuieste pe oamenii cu bani din Craiova sa-i faca o oferta de preluare a clubului lui Adrian Mititelu.

"Nu tin cu nimeni in scandalul asta, dar situatia la care s-a ajuns e ingrata pentru suporterii Stiintei. Nu cred in proiectul infiintarii unei noi echipe, nu mi se pare realizabil. Craiova are echipa, iar ea se numeste Universitatea. Acum, e in proprietatea lui Mititelu! Cei care o doresc pot sa faca o oferta, preluari au existat si in trecut, de ce sa nu existe si acum?", spune Badea pentru www.sport.ro.

"In Craiova este loc numai pentru o echipa! Chiar daca va retrograda din cauza problemelor care sunt la club, nu va fi prima oara, nu? S-a intamplat si in trecut, se poate si acum. Vor reveni in prima liga! Putem sa contestam doar moral ceea ce face Mititelu, legal nu. El detine clubul!", completeaza omul cu peste 250 de meciuri in tricoul oltenilor.

Cum vor funcționa școlile din septembrie. Ore ținute în containere și elevi testați lunar pentru Covid
BRAT