Liga 1

Prima data cand un arbitru primeste cadouri pe teren :) Cristi Balaj nu si-a putut stapani lacrimile inaintea ultimului sau meci

Gaz Metan - Astra e ultimul meci din Liga 1 cu Cristi Balaj la centru.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Decembrie 2016, 18:10
Data actualizarii: Luni 19 Decembrie 2016, 20:54

UPDATE | "Am avut mai multe emotii decat credeam. Si dimineata, cand m-am trezut, au fost lacrimi. Nu m-au ajutat nici colegii, ca m-au sunat si au plans si ei la telefon. Dorinta mea ar fi sa simta toata lumea ce simte un arbitru, suporterii sa intre in pielea unui arbitru. Un arbitru nu poate avea parerea a milioane de spectatori, care ar lua cinci decizii diferite.

Meciul in fata a 85.000 de spectatori si reactiile pe plan international la adresa mea. Este vorba despre Milan - Auxerre. S-a spus ca puteam realiza mai multe. Atat am putut sa duc, mereu la un joc mi-am dorit sa nu gresesc. N a existat an fara greseli, asa cum nu exista campionat in lume fara greseli. Am aratat si eu ca sunt pamantean, insa am incercat mereu sa fiu cat mai bun. Cred in viitorul lui Hategan, dar si in viitorul celorlalti arbitri, pentru ca si ei merita. Important e sa fie seriosi si sa munceasca. Eu i-am aparat mereu, am tinut la ei", a spus Cristi Balaj dupa meciul de la Medias, ultimul din cariera sa.

UPDATE | Cristi Balaj a avut parte de o surpriza inaintea ultimului sau meci, Medias - Astra. Acesta a primit un premiu pentru intreaga activitate si a fost aplaudat. Centralul de 45 de ani nu si-a putut stapani lacrimile.

FOTO: Capturi Dolce Sport


Dupa 23 de ani, arbitrul din Baia Mare renunta. Are 45 de ani. Ar mai putea continua 2, insa alege sa se opreasca la limita de retragere din cariera internationala impusa de UEFA. Balaj are 9 Steaua - Dinamo arbitrate in cariera, 4 finale de Cupa Romaniei, meciuri de echipe nationale, Champions League si Europa League.

Arbitrul a postat pe facebool un mesaj emotionant prin care se desparte de jobul sau, dar a anuntat ca ramane in fotbal.
 
 

Modifică setările cookies