Ultimele luni pentru Adi Popa la Steaua: sanse mari sa plece in vara! Reghe i-a gasit inlocuitorul in primul 11 al Stelei

Autor: Sport.ro
Joi 18 Februarie 2016, 08:59

	Ultimele luni pentru Adi Popa la Steaua: sanse mari sa plece in vara! Reghe i-a gasit inlocuitorul in primul 11 al Stelei

Adi Popa poate prinde un transfer in strainatate, dupa trei sezoane la Steaua.

Adus in 2012 de Reghecampf la Steaua, Adi Popa are sanse mari sa prinda un transfer important la finalul sezonului.

Mijlocasul de 27 de ani intra in ultimul an de contract, iar Steaua va incerca sa scoata bani de pe urma transferului sau. Adi Popa a fost jucator de baza in echipa in toata perioada petrecuta la Steaua.

Steaua este in discutii cu un club din Turcia pentru transferul lui Adi Popa, anunta Gazeta Sporturilor.

Laurentiu Reghecampf are o solutie pentru acoperirea golului ce va fi lasat de plecarea lui Adi Popa. Steaua nu a renuntat la Gabi Enache, iar transferul sau de la Astra se va face, cel mai probabil, la finalul sezonului.

Enache a fost in tribune la ultimul meci al Stelei, cel de la Chiajna, si a incercat sa isi acopere fata atunci cand a dat nas in nas cu camerele televiziunilor.

"Se va lamuri cat de curand situatia lui Enache", a spus ieri Marius Sumudica, confirmand faptul ca inca exista discutii intre Steaua si Astra pentru transferul mijlocasului de 25 de ani.

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies