Astra i-l sufla Stelei pe noul Chiriches! Fundasul favorit al lui Reghe ajunge la Giurgiu:

Autor: Sport.ro
Luni 03 Februarie 2014, 17:44

	Astra i-l sufla Stelei pe noul Chiriches! Fundasul favorit al lui Reghe ajunge la Giurgiu:

►Special Like Romania: LIVE in studio Sport.ro! Regele Hagi, in ziua in care implineste 49 de ani - miercuri, ora 19:00

Astra e pe cale sa bata palma cu Ceahlaul pentru transferul lui Andrei Marc, international roman de tineret. Marc e favoritul lui Dumitru Dragomir, fostul sef al LPF fiind convins ca fundasul o poate lua rapid pe urmele lui Chiriches, transferat de Steaua vara trecuta la Tottenham pentru 9,5 milioane de euro. 

Si Steaua a vrut sa-l ia pe Marc, insa pretentiile lui Gheorghe Stefan au fost considerate prea mari. Ion Niculae e gata insa sa plateasca pentru Marc si sa completeze lotul pentru un retur dificil in care se va lupta cu Steaua si Petrolul pentru primul titlu din istoria clubului giurgiuvean. 

"Da, este adevarat, domnul Niculae il vrea pe Marc. Eu le-am cerut 700.000 de euro plus TVA si 50 la suta dintr-un viitor transfer. Ultima discutie am purtat-o acum o saptamana si astept un raspuns de la el", a declarat Gheorghe Stefan pentru Fanatik. 

Dinu Gheorghe a anuntat azi transferul unui international de 20 de ani la Astra. "O sa mai aducem inca un jucator de 20 de ani, tot component al nationalei de tineret". 

Astra Giurgiu e pe primul loc in Liga I, dar echipa lui Niculae s-a intarit masiv in aceasta iarna. Si nu a facut-o cu jucatori straini ca pana acum, ci a preferat sa repatrieze mai multi stranieri. Alibec, Papp, Stefan Poescu, Alex Ionita II si Iorga sunt jucatorii care s-a intarit liderul iernii din Romania. 

Citeste si: Asta e GADGETUL VIITORULUI! Lansarea fabuloasa pregatita de Apple!

Coronavirus România, 12 iulie. Autoritățile au anunțat duminică 456 de cazuri noi
BRAT