Liga 1

A picat vanzarea Rapidului! Cristescu s-a saturat de Copos: "Nu mai pot, o sa ajung la balamuc!"

► Stadionul e prea mic! STEAUA - PETROLUL, miercuri 20:45, IN DIRECT ProTV si Voyo.ro! Castiga AICI bilete la SuperCupa!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2013, 10:32
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2013, 12:22

"E a 50-a oara cand vin si m-am saturat pana peste cap. Nu mai am nervi, sunt la limita rabdarii. Chiar nu mai pot si nu mai vreau nimic", a declarat Cristescu, nervos, la intrarea in hotelul Crowne Plaza.

Cei doi oameni de afaceri s-au intalnit, luni, si stabilisera pentru miercuri intalnirea finala in vederea parafarii actelor de preluare a actiunilor SC FC Rapid SA. Din cauza lipsei unor acte care sa dovedeasca acordul Adunarii Generale a Actionarilor in privinta tranzactiei, intalnirea s-a amanat pentru astazi.
 

"Nu s-a semnat nimic, au ramas avocatii sa rezolve ce mai e de rezolvat cu hotararea AGA si asa mai departe. Din punctul meu de vedere, chiar nu mai am nimic de facut, nici eu, nici George Copos. Au ramas avocatii acolo. N-am semnat, cum sa semnez daca n-au facut hotararea AGA?. Lasati-ma acum, ca mai am putin si ma duc la balamuc. O sa veniti la balamuc sa-mi cereti interviu. Sunt suparat. Nu mai pot, nu mai suport", a mai spus Cristescu.


Modifică setările cookies