Traore la Kuban pentru 5 milioane de euro? "E bine pentru CFR, NU pentru jucator!"

Autor: Sport.ro
Duminica 06 Februarie 2011, 16:37

	Traore la Kuban pentru 5 milioane de euro? "E bine pentru CFR, NU pentru jucator!"

Presa rusa a anuntat transferul ivorianului Lacina Traore la FC Kuban Krasnodar, echipa pregatita de Dan Petrescu. 5 milioane de euro ar primi clujenii pentru Traore. "Ar fi bine pentru CFR, insa nu pentru Traore" crede capitanul Cadu.

"Traore a plecat din cantonament, insa nu stiu nimic despre transferul sau. Kapetanos il va inlocui cu succes. E greu sa vii in locul lui Traore. E cel mai bun jucator din campionatul Romaniei. Cred ca pentru Traore nu este foarte bine ca pleaca. Putea ajunge la o echipa mai mare. Nu stiu nimic de un transfer al meu la Galatasaray" a declarat Cadu la gsptv.

Agentul Becali spune ca Dan Petrescu nu avea habar despre negocierile dintre Kuban si CFR Cluj.

"Am auzit si eu de transferul lui Lacina Traore la Kuban Krasnodar. Dan Petrescu nu stie prea multe lucruri despre acest transfer, sunt echipe unde antrenorii nu sunt intrebati atunci cand se ia un jucator. Dan Petrescu n-a fost intrebat. Ma bucur daca s-a facut acest transfer, sunt bani care ii ajuta pe cei de la CFR, jucatorii romani isi vor primi si ei salariile. Kuban-ul este un club care nu cere parerea antrenorului. Sunt cluburi care fac transferuri numai in functie de ce spun directorul sportiv si directorul general", a declarat impresarul la gsptv.

Traore ar fi al saselea jucator important care paraseste CFR Cluj in aceasta iarna, dupa Culio, Tony, Yssouf Kone, Alcantara si Sasa Bjelanovic

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Radu Mazăre, prima reacție după extrădare: ”Sunt mândru de tot ceea ce am făcut”
BRAT