Transferul sfârșitului de an în Liga 1! Liviu Ciobotariu a anunțat tranzacția de 850.000 de euro: „Este adevărat!”

Omar Govea fc voluntari Liviu Ciobotariu Monterrey Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Decembrie 2022, 23:05
Data actualizarii: Vineri 16 Decembrie 2022, 23:06

Liviu Ciobotariu a anunțat o plecare de la FC Voluntari, chiar la finalul meciului cu Farul Constanța, 1-1, din runda 21 a Superligii.

Farul Consstanța a remizat în runda 21 din Superligă contra Voluntariului, 1-1. Chiar dacă au deschis scorul în minutul 3, constănțenii nu au mai putut marca al doilea gol, iar Adan Nemec (37 ani) a egalat în minutul 87, când a fructificat lovitura de pedeapăsă obținută de Igor Armaș (35 ani). 

Liviu Ciobotariu a anunțat transferul lui Omar Govea la Monterrey

Omar Govea (26 ani) nu a evoluat contra Farului, iar gsp anunță că mijlocașul defensiv, care a fost adus liber de contract în septembrie, a fost cedat la Monterrey, în schimbul a 850.000 de euro. Transferul a fost confirmat și de Liviu Ciobotariu (51 ani), la finalul meciului cu Farul Constanța, 1-1. 

„Este adevărat, pe Omar Govea îl vom pierde. A fost ultimul joc al lui. Va pleca sub formă de împrumut. Dacă clubul unde va merge își va da acordul, va pleca definitiv.

Este o mare pierdere pentru noi, trebuie să ne gândim foarte bine, să transferăm în poziția unde joacă Omar. Suntem în discuții cu 2-3 jucători foarte buni, să vedem dacă putem să-i aducem la echipă”, a declarat Liviu Ciobotariu la finalul jocului cu Farul Constanța. 

Sosit liber de contract la FC Voluntari, Omar Govea a bifat 12 meciuri pentru ilfoveni, 10 în Superligă și două în Cupa României, în care a reușit să marcheze un gol și să ofere o pasă decisivă, ambele în campionat. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!