Transferul pe care Gigi Becali il forteaza inainte de dubla cu Sparta Praga: "Gigi ma tot suna, oferta facuta de Steaua e buna"

Transferul pe care Gigi Becali il forteaza inainte de dubla cu Sparta Praga: "Gigi ma tot suna, oferta facuta de Steaua e buna"

Superkombat "Morosanu vs Aygun" e la Sport.ro, pe 30 iulie in direct de la Mamaia

Steaua s-a despartit oficial de Chipciu si se pregateste sa faca acelasi lucru si cu Varela si Hamroun. Cei doi sunt pe picior de plecare iar Becali incearca deja sa le gaseasca inlocuitori.

Primul pe lista e Tanase de la Viitorul, pentru care Gigi Becali a facut deja o oferta, insa Hagi refuza sa il lase la Steaua:

"La Steaua nu dam jucatori, in tara nu dam, Tanase ramane la noi, ne dorim sa plece afara. Steaua a facut o oferta buna, Gigi ma suna mereu, imi da cate un telefon, jucatorii raman la noi si apoi incercam sa le gasim ceva afara, altfel raman cu noi.", a spus Hagi in conferinta de presa.

Tanase este unul dintre jucatorii pe care Becali i-a dorit si anul trecut, si despre care a spus ca vrea oricand sa il transfere la Steaua, alaturi de Ivan de la Craiova.

Patronul Stelei a declarat ca Hagi vrea sa il vanda pe Tanase in strainatate, cu 2 milioane de euro, el oferind 1,2 milioane de euro pentru jucator.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies