Transferul la Steaua i-a relansat cariera! Cota lui Piovaccari, golgheterul descoperit de Reghe in Serie B, a explodat in doar 6 luni! Cat valoreaza acum:

Autor: Sport.ro
Joi 16 Ianuarie 2014, 13:59

	Transferul la Steaua i-a relansat cariera! Cota lui Piovaccari, golgheterul descoperit de Reghe in Serie B, a explodat in doar 6 luni! Cat valoreaza acum:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Steaua a traversat un 2013 fantastic in care a reusit sa isi adjudece primul titlu dupa o pauza de 7 ani, iar atacul echipei a fost unul dintre punctele forte la inceputul lui 2013.

Perioada de transferuri din vara i-a adus insa lui Reghecampf si cateva batai de cap, golgheterul Raul Rusescu plecand la Sevilla, in Primera Division.

Stelistii s-au vazut astfel nevoiti sa caute un inlocuitor care sa dea acelasi randament ridicat si sa poata fructifica fiecare ocazie. Iar solutia a venit din Serie B, acolo unde Reghecampf a pus ochii pe Federico Piovaccari, un fotbalist cvasianonim la acea vreme.

Adus imprumut in Ghencea, in ciuda scepticismului fanilor, care erau de parere ca Steaua trebuie sa investeasca mai mult pentru a putea juca in Champions League, Federico Piovaccari s-a dovedit a fi unul dintre transferurile reusite ale ros-albastrilor, inscriind de 12 ori pentru echipa din Ghencea.

Piovaccari a sosit la Steaua avand o cota de doar 750 de mii de euro, dupa o perioada lunga in care a fost imprumutat la diverse echipe din liga a doua italiana, printre care Brescia, Novara sau Grosseto.

Trecerea la alt nivel nu l-a afectat insa pe atacantul de 29 de ani, ci dimpotriva, acesta a reusit prestatii tot mai bune pentru Steaua, ceea ce au dus la o crestere substantiala a cotei sale de piata.

In acest moment, Federico Piovaccari a ajuns sa fie evaluat de site-ul de specialitate transfermarkt.de, cel mai important site de profil, la 2 milioane de euro, inregistrand o crestere de peste 100% in doar 6 luni.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies