Liga 1

Totul sau nimic la Craiova: „Ori luăm titlul, ori terminăm pe locul 3!” Sorin Cârțu vrea să fie detronat 

Președintele Universității Craiova a vorbit despre șansele la titlu ale oltenilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Aprilie 2022, 14:38
Data actualizarii: Marti 26 Aprilie 2022, 14:45

După ce a obținut două victorii consecutive cu CFR Cluj, 3-2, și FCSB, 2-0, Universitatea Craiova speră din nou la titlu. Cu 4 etape înainte de finalul campionatului, oltenii ocupă locul al treilea și se află la 4 puncte în spatele FCSB-ului și au cu 6 puncte mai puțin decât CFR-ul.

Pentru a obține titlul, pe lângă faptul că trebuie să câștige toate cele 4 partide rămase, elevii lui Laurențiu Reghecampf (46 ani) depind și de rezultatele contracandidatelor. Iar Sorin Cârțu (66 ani) este convins că Universitatea Craiova are șanse mici de a triumfa în acest sezon, așa că exclude clasarea pe locul doi.

Sorin Cârțu: „Pe FCSB nu o văd să se încurce”

„A fost o zi super. Ne-am deplasat şi am avut o victorie confortabilă. Jocul a fost frumos, spectaculos. Am oferit spectacol celor care au stat acasă şi s-au uitat la televizor. Cred că suntem echipa cu cele mai multe goluri din campionat. E o tactică spectaculoasă propusă de Reghe şi executată de băieţi. Să sperăm că mergem în continuare pe această linie şi să oferim bucurie oamenilor care ne iubesc şi aşteaptă maxim. De aia ne spunem aşa, că suntem în asociere cu Craiova Maxima.

Nu ne gândim foarte mult la titlu. La cum decurg lucrurile, ori luăm titlul, ori terminăm pe locul al treilea. Pe FCSB nu o văd să se încurce. Riscul este când ajung la noi. Au cu FC Argeş şi Voluntari. Ori sărim direct pe locul 1, ori tot acolo suntem. Suntem preocupaţi de finala Cupei. Vrem să remontăm handicapul cu Sepsi”, a declarat Sorin Cârțu pentru as.

Ultimul antrenor care a adus titlul în Bănie este chiar actualul președinte al Universității Craiova, în sezonul 1990-1991. Însă Cârțu dorește ca un alt tehnicien să îi ia locul și să câștige campionatul după mai bine de trei decenii. 

„În 90-91 am luat campionatul. Eu le-am dorit tuturor care au venit să îl ia, și Mangia, şi Papură, şi Bergodi şi Reghe. Îmi doresc să fie unul care să mă detroneze, dacă eram pe un tron. Îi aştept, mai ales acum să sunt în funcţia de preşedinte”, a precizat Cârțu.

Clasament playoff 

Modifică setările cookies