Totul pentru Rapid! Săpunaru a renunțat la 250.000 de euro pentru a reveni în Giulești! Cât câștigă în prezent 

Cristian Sapunaru Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Aprilie 2022, 10:26
Data actualizarii: Sambata 30 Aprilie 2022, 10:34

Fundașul central nu a ținut cont de bani pentru revenirea la Rapid. 

Cristian Săpunaru (38 ani) a revenit la Rapid în vara lui 2021. Iar fundașul central a devenit o piesă esențială atât în sistemul lui Mihai Iosif (47 ani), cât și în cel al lui Adrian Mutu (43 ani). 

Ultima aventură în Europa a avut-o la Kayseri, unde a devenit căpitanul echipei. Doar că în ultimul sezon, când Kayseri era în subsolul clasamentului, Săpunaru nu a mai avut același tratament din partea turcilor. Stoperul nu a plecat în cei mai buni termeni din Turcia, iar gsp informează că a renunțat la 250.000 de euro pentru a reveni la Rapid. 

Din păcate, Săpunaru nu și-a recuperat banii. Iar în prezent, la Rapid câștigă 7.000 de euro lunar, mult sub contractele pe care le-a avut la Porto, Zaragoza sau Elche. 

În acest sezon, căpitanul Rapidului a bifat 35 de meciuri în Liga 1, în care a marcat un gol, cu FCSB, și a oferit o pasă decisivă, cu Chindia Târgoviște. 

Săpunaru nu vrea VAR în Liga 1 

„Nu sunt adeptul acestei inovații. Am avut în Turcia meciuri de 105 minute, de se plictisea lumea prin tribune. Stai să se ducă arbitrul la ecran, să studieze dacă X l-a atins un pic pe Y, chestii de câțiva centimetri.

Să-i văd eu însă unde o să plaseze VAR-ul în Giulești! Vai de mine! Va trebui să pună jandarmii să păzească televizorul ăla!”, a spus Săpunaru pentru Playsport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!