TEAPA URIASA luata de Dica in cazul lui Golofca! Dezvaluirea a fost facuta abia acum: "Se stia ce probleme are"

TEAPA URIASA luata de Dica in cazul lui Golofca! Dezvaluirea a fost facuta abia acum: "Se stia ce probleme are"

Nicolae Dica a vorbit cu un fost coleg de la Steaua despre Golofca inainte ca acesta sa fie transferat de la Botosani.

Catalin Golofca a fost exclus din lotul Stelei din cauza problemelor extrasportive, iar jucatorul are sanse mici sa mai ramana din iarna, chiar daca Becali a platit 400.000 de euro pentru transferul sau. Inainte de transfer, Dica a vorbit cu Daniel Balan, fostul sau coleg de la Steaua, cel care a stat in camera cu Golofca la Botosani.

Balan a avut doar cuvinte de lauda pentru Golofca, insa nu a mentionat si problemele extrasportive.

"Sunt jucatori care la Steaua nu sporta presiunea, asa este, dar noi nu avem de unde sa stim asta inainte. Noi sesizam calitatile unor jucatori din punct de vedere fotbalistic, dupa care incercam sa ne luam si alte informatii despre ei asa cum o face orice club profesionist. Dar, niciodata nu putem sti daca jucatorii respectivi, care se impun la echipele de la care provin, se impun, mai apoi si la Steaua.

Nu puteam sa stim, desi ne-am luat toate informatiile posibile, ca Golofca va ”calca pe bec”. Nicolae Dica l-a intrebat pe Daniel Balan, cu care Golofca impartea camera in cantonament la FC Botosani, iar acesta i-a raspuns ca este un baiat extraordinar, ca-si da viata pentru echipa.

Acum, cand au vorbit din nou, Balan a spus: da, ma, stiam ca are problema asta, dar puteam sa-i fac rau baiatului. Pai, nu, nu i-a facut rau baiatului, dar ne-a facut rau noua! Balan stia deci ca lui Golofca ii place viata.

Acum, dupa acest episod cu Alibec, poate se va speria si Golofca si va realiza ca daca-i place viata, trebuie sa-i placa si sa traiasca. Ca poate sa moara din punct de vedere fotbalistic”, a spus MM Stoica, la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vremea devine caniculară în toată țara și va fi depășit pragul critic. Zonele unde vor fi 38 de grade
BRAT
Modifică setările cookies