Talpan cere RETROGRADAREA Stelei si ameninta ca merge la FIFA si UEFA: "FRF nu mi-a raspuns nici in momentul de fata!"

Talpan isi continua razboiul cu Steaua lui Becali si solicita retrogradarea echipei.

Intr-un interviu acordat ProSport, Florin Talpan spune ca se va duce la FIFA si UEFA in acest caz, dupa ce FRF nu i-a raspuns la o solicitare trimisa inca din vara lui 2015:

"SC FC SB SA a fost si este de rea-credinta, incercand sa-si apropie notorietatea numelui Steaua Bucuresti si beneficiile acestuia - faima, renume, palmares – si nu vrea sa respecte hotararile pronuntate de inalta Curte de Casatie si Justitie. Ratiunea pentru care SC FC SB SA a ales acelasi nume cu cel al CSA Steaua a fost de a beneficia in mod nejustificat de renumele acesteia. Palmaresul echipei de fotbal apartine in exclusivitate CSA Steaua, conform legii, si face parte din patrimoniul acesteia"

"Nu inteleg de ce FRF si comisiile care-si desfasoara activitatea in cadrul acestei institutii, si in special Comisia de Licentiere, au permis unei nou-infiintate cum e SC FC SB SA sa joace in prima liga, fapt total ilegal. Am facut o adresa catre domnul Burleanu inca din 30 iunie 2015. FRF nu a raspuns nici in momentul de fata. Dar voi solicita la FIFA si la UEFA sa dispuna masurile care se cuvin. Nu inteleg de ce domnul Burleanu a ezitat sa raspunda in termenul legal la o adresa venita din partea unei institutii publice. Au trecut sapte luni. Nu ne-a raspuns la notificari si nu a dispus masuri. Nu ne-a comunicat modalitatea prin care SC FC SB SA a participat la extragerea UEFA pentru preliminariile Ligii Campionilor cu numele Steaua Bucuresti si folosind marca CSA Steaua Bucuresti inregistrata la OSIM cu numarul 130904", a spus Talpan.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cuba începe vaccinarea cu seruri în fază experimentală, dezvoltate pe teritoriul său
BRAT
Modifică setările cookies