SURPRIZA lui Reghe de la Varsovia! Salvatorul de la Medias, titular in INFERN: "A inteles ca avem un meci istoric!"

Autor: Sport.ro
Duminica 25 August 2013, 10:03

	SURPRIZA lui Reghe de la Varsovia! Salvatorul de la Medias, titular in INFERN: "A inteles ca avem un meci istoric!"

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Lucian Filip a marcat de doua ori la Medias si a salvat-o pe Steaua, care era condusa cu 0-2 dupa jumatate de repriza. El se pregateste acum de returul cu Legia Varsovia, acolo unde ii va lua locul lui Pintilii, suspendat. Filip a mai jucat cu Ajax in Europa League, la returul magic al stelistilor, in care au revenit de la 0-2 si s-au calificat dupa penalty-uri!

"Filip a avut o intindere, a urmat o perioada de recuperare, l-am bagat la un meci de pregatire in Anglia si a recidivat intinderea, n-am putut sa-l folosim mai devreme.

Stiam de ce l-am pastrat, munceste mult si cand avem nevoie de el joaca si o face foarte bine. Ma bucur ca a marcat si sper ca marti ne putem baza pe el. Atat el, cat si Prepe si pe cine mai avem la dispozitie", a spus Reghe dupa egalul de la Medias. 

"Avem echipa puternica, am jucat cu jucatorii care au intrat mai putin. Sunt multumit de ei, au facut pressing, au jucat ca cei care intra etapa de etapa. Este foarte greu cand adversarul te conduce cu 2-0 si stau pe doua linii, nu au spatii, am incercat sa jucam la margine, sa schimbam partile ca sa putem sa gasim o bresa, ii felicit pe cei de la Medias, au jucat bine pe aparare.

Cu mai multa concentrare, mai marcam doua goluri. Asta e viata. Lucian vrea sa joace meci de meci, ei au inteles ca avem meci important marti seara, trebuie sa castigam, ne dorim sa ajungem in grupele Ligii. Cei care au jucat azi o repriza nu vor avea problema marti seara, vom avea o echipa competitiva si ne vom califica", a mai spus Reghe.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT