SURPRIZA! Cat il costa pe Valerii Moraru aducerea lui Cristiano Bergodi: "E un tip corect, el stie ce sa ceara si ce vrea!"

SURPRIZA! Cat il costa pe Valerii Moraru aducerea lui Cristiano Bergodi: "E un tip corect, el stie ce sa ceara si ce vrea!"

Rapid are un antrenor nou - Bergodi - cu care incearca salvarea de la retrogradare.

Pustai nu a impresionat la mandatul la Rapid, iar despre el s-a spus ca nu a fost un antrenor pe placul jucatorilor. Asa ca Moraru l-a adus pe italianul Bergodi, care a mai trecut pe la Rapid, in trecut.

El are misiunea sa salveze 'planeta', asa cum afirma Copos in urma cu cativa ani, in caz contrar giulestenii urmand sa joace in Liga a II-a. Pentru inceput, Cristiano a debutat cu 1-0 acasa, in fata Concordiei.

Fostul director de la FC Brasov, Zotta a lucrat cu Bergodi in precedentul mandat al italianului în Giulesti si recunoaste ca nu este un antrenor ieftin. Fostul presedinte din Giulesti a spus la DolceSport ca antrenorul a luat 100.000 de euro de la Moraru.

"Au investit bani multi si au adus jucatori scumpi, jucatori cu salarii importante. Apoi Bergodi... Eu stiu, ca l-am avut antrenor la Rapid, nu este un antrenor ieftin si e greu sa negociezi cu el. Eu cand am semnat cu Bergodi am stat vreo 4 zile pe la Roma si, dupa ce am mai vorbit vreo 2-3 zile si cu el si cu domnul Copos, tot nu semnase. Se negociaza greu cu Cristiano, este un tip corect, stie ce vrea, stie ce face, stie ce cere. Eu il apreciez foarte mult", a spus Zotta pentru DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies