"Suntem in avantaj" Reactia Pandurilor dupa ce au aflat ca joaca in etapa a doua cu Steaua, cand Radoi se lupta cu Trencin in Liga

"Suntem in avantaj" Reactia Pandurilor dupa ce au aflat ca joaca in etapa a doua cu Steaua, cand Radoi se lupta cu Trencin in Liga

Cei de la Pandurii sunt fericit ca au picat devreme cu Steaua in noul sezon.

Meciul Pandurilor cu Steaua va fi cu 5 zile inaintea returului cu Trencin din Liga. Radoi s-ar putea concentra mai mult pentru o calificare si ar putea menaja cativa titulari in campionat.

"Consider ca am avut parte de o tragere la sorti foarte buna, am discutat deja si cu membrii staff-ului echipei noastre (...) si sunt multumiti de tragere. Suntem in avantaj, dupa cum arata meciurile din primele etape, e o tragere buna, jucam cu doua nou-promovate in primele trei etape, ceea ce nu poate fi decat benefic, pentru ca avem experienta jocurilor din Liga I de partea noastra."

"E adevarat ca jucam cu Steaua in etapa a 2-a, dar Pandurii a facut jocuri bune in ultima perioada cu Steaua, mai ales pe teren propriu. in etapa a 4-a primim vizita celor de la Iasi si cred ca e un program foarte bun pentru noi", a declarat Mihai Stelescu, directorul scolii de copii si juniori de la Pandurii.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies