Sumudica, suparat dupa 1-0 cu Botosani. Astra a ramas lider, insa antrenorul e nemultumit de joc: "Fiecare a facut ce a vrut pe teren"

Sumudica, suparat dupa 1-0 cu Botosani. Astra a ramas lider, insa antrenorul e nemultumit de joc: "Fiecare a facut ce a vrut pe teren"

Astra 1-0 Botosani | Echipa lui Marius Sumudica a revenit pe primul loc al Ligii 1. Antrenorul nu a fost insa prea entuziasmat la finalul partidei: "Fiecare a facut ce a vrut pe teren"

Marius Sumudica s-a declarat nemultumit de jocul facut de echipa sa. Acest aa spus ca diferenta de scor putea fi mai mare, avand in vedere ca Botosaniul a jucat in inferioritate aproape 80 de minute.

"Am jucat prost, sunt suparat. Nu zic ca nu meritam sa castigam, pentru ca Botosaniul nu ne-a pus probleme.

Sunt suparat ca am avut impresia ca le dam 7 dupa ce ei au ramas in 10. Asta nu e o mentalitate buna, fiecare facea ce voia pe teren. Dar important e ca am luat 3 puncte.

Morais, De Amorim, Budescu, Teixeira nu sunt inca la 100%. Am incercat sa le dau putin ritm de joc. Budescu a jucat cu dureri.

As fi vrut sa castigam mai detasat, asta e motivul supararii mele.

Deocamdata suntem lideri, dar sa vedem ce se intampla pe parcurs.

Nu vorbesc eu despre restante si salarii. Eu sunt antrenor si vorbesc despre joc, nu despre partea administrativa", a spus Marius Sumudica la finalul partidei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies