Sumudica n-a mai rezistat: "Nu suntem satelitul Stelei!" L-a sunat imediat pe Becali: "Nu e normal sa vorbesti despre Teixeira!"

Marius Sumudica nu mai suporta ca Becali sa-i ia jucatorii! 

Astra i-a luat titlul Stelei, iar Becali ii ia jucatorii lui Sumudica! Dupa ce i-a luat pe Enache, De Amorim, Boldrin si Alibec, Becali se pregateste sa-l ia si pe Teixeira! Sumudica nu mai suporta si il reclama pe patronul Stelei deoarece Teixeira se afla sub contract cu Astra.

"Nu mi se pare normal sa vorbesti despre un jucator aflat sub contract. L-am sunat si i-am spus, mi-a zis ca e ok si ca nu se va mai intampla. Acum 30 de minute am discutat. Nu este normal ce face in momentul de fata si mi-a dat dreptate. Alibec a fost deja cumparat de Steaua, nu suntem satelitul lor, sa formam jucatori doar pentru un anumit club", a spus Sumudica la Sport.ro. 


"Nu suntem satelitul Stelei, ca aceasta echipa sa vorbeasca si sa ia pe oricine, oricand, de la formatia mea. Nu este normala atitudinea patronului ros-albastrilor, sa discute despre tratativele si despre transferul lui Teixeira.

El este jucator sub contract cu Astra, insa o poate face cel mult cand intra in ultimele sase luni de contract. N-as fi vrut sa am eu aceasta iesire, ca sunt antrenor, dar nu mai rezist si trebuie sa ia cineva atiudine. Vreau sa ajungem in play-off si pentru asta ne trebuie liniste, iar adversarii sa nu ne mai contacteze jucatorii", a spus Marius Sumudica in Gazeta Sporturilor. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies