Steaua si Astra se bat pe PERLA MOLDOVEI! Fundasul care ar putea rezolva problemele Stelei in defensiva este insa foarte scump:

Autor: Sport.ro
Sambata 18 Ianuarie 2014, 10:00
Steaua si Astra se bat pe PERLA MOLDOVEI! Fundasul care ar putea rezolva problemele Stelei in defensiva este insa foarte scump:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Steaua si Astra se lupta pentru unul dintre cei mai buni fundasi din tara.

Tanarul Marc este dorit atat de cele doua puteri din Liga 1, cat si de echipe din strainatate, insa Gheorghe Stefan tine la pret: “Cu Marc am avut niste discutii cu un impresar din Anglia, care cunostea doua cluburi care il vor. I-am zis ca nu semnam nimic, sa vina cu o oferta clara. Cu domnul Niculae de la Astra am avut o discutie, l-a vrut. Un milion de euro si 50% dintr-un eventual transfer, am zis ca mai las la procent. Chiar si la suma, pina la 800.000.

Asa i-am spus si impresarului ca vreau oferta intai. Ei vor semnatura si gata, jucatorul ramane legat de impresar. Eu as da un milion pe el, este un jucator puternic, sut bun, fundas central, joaca la Ceahlaul de la 16 ani. Am avut oferte de imprumut pe 6 luni, si o cumparare dupa, dar e riscant. si cu cei de la Steaua am avut o discutie, cu Reghe, in vara, dar l-au luat pe Varela atunci.", a spus Stefan la Dolcesport.

Marc poate juca atat fundas dreapta cat si fundas central, si ar putea rezolva principala problema din lotul Stelei, lipsa unui fundas dreapta de la accidentarea lui Georghevski, mai ales ca australiano-macedoneanul a fost anuntat ca nu i se va prelungi contractul din vara!
 

Metroul din Cluj-Napoca s-a lovit de un "bulgăre de sare". Zăcămintele pun în pericol traseul deja stabilit
BRAT

Modifică setările cookies