Steaua se vinde la taraba! Singurul magazin care vinde produse oficiale il gasesti langa magazinul cu stifturi din China :)

Stelistii trebuie sa mearga la piata ca sa-si ia tricouri originale cu Tanase si Rusescu. Singurul magazin in care se mai vand produse oficiale e greu de gasit. E ascuns intr-o piata din Bucuresti.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Aprilie 2012, 20:52
Data actualizarii: Miercuri 04 Aprilie 2012, 20:53

Steaua s-a intors in Ghencea, dar n-a mai gasit la stadion magazinul oficial. Singurul loc unde se mai vand produse oficiale cu Steaua se afla intre o macelarie si o papetarie, intr-o piata din Drumul Taberei.

''Imi pare rau ca un club asa de mare, cu un brand pe care il are Steaua, a ajuns sa isi vanda produsele aici in infundatura asta''

Desi a plecat de 3 ani de la Steaua, Radoi vinde inca bine la Steaua. Vinul Steaua si tricourile nationalei sunt si ele la mare pret. Magazinul din piata e singurul ramas din strategia de marketing a Stelei, la care Becali a renuntat in vara trecuta.

Real, Barcelona si Bayern fac cei mai multi bani din marketing. Aproape 200 de milioane de euro pe an din tricouri, fulare, pixuri si cani.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies