Stoichita trebuie sa rezolve trei MARI probleme la Steaua! Tatu, una dintre ele! Antrenorul nu intelege ce se intampla cu el: "Poate e emotiv"

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Aprilie 2012, 17:10
Stoichita trebuie sa rezolve trei MARI probleme la Steaua! Tatu, una dintre ele! Antrenorul nu intelege ce se intampla cu el: "Poate e emotiv"

Stoichita are trei mari dileme in acest moment la Steaua. Una din ele este misterul lui Tatu, un atacant despre care spune ca e de nerecunoscut in meciurile oficiale. La antrenamente da goluri pe banda rulanta.

"Sunt mai multe probleme de care ma ocup. In primul rand, nu trebuie sa mai ratam atat de mult. Apoi, sa ne echilibram in zona mediana. In primul rand trebuie sa micsoram distantele dintre linii. La Targu Jiu, atacurile gorjenilor au venit din cauza distantelor prea mari dintre linia mediana si ceilalti jucatori", a declarat Mihai Stoichita la DigiSport.

Stoichita anunta ca momentan nu stie ce sa faca in privinta lui Tatu, jucatorul contestat de toti fanii Stelei, dar despre care patronul are o parere buna si pe care il doreste titlular. Cu toate astea, brazilianul ar putea fi lasat pe banca la partida cu Sportul.

"Problema lui Tatu e ca nu marcheaza, poate are un blocaj psihic, dar nu ma apuc eu sa filosofez. Are o mare raza de actiune si acopera o mare suprafata de teren, face aparare. Protejeaza bine mingea, paseaza destul de bine, din pacate cand ajunge in post de finalizare nu inscrie. Poate e o chestie de emotivitate. El nici nu vorbeste romana, e printre singurii din lot care nu stiu deloc romana. E o problema de comunicare. Vad ca este extrem de apropiat de ceilalti jucatori. La antrenamente da goluri, finalizeaza in exercitiile pe care le facem.

Are executii bune, e si pentru mine o enigma. Am avut anumite intrebari si inainte de meciul cu Targu Jiu, dar n-am vrut sa fac eu schimbari care sa deregleze continuitatea echipei. El n-a jucat rau, a gresit mult in faza de finalizare. Abia azi i-am vazut si eu mai aproape pe jucatori, o sa il mai vad si azi si apoi o sa vad daca mai joaca. Gigi Becali nu mi-a impus decat sa iau titlul. La echipa nimic", a mai declarat Stoichita.

EXCLUSIV: Raed Arafat, în dialog cu Andreea Esca despre epidemia de coronavirus și măsurile luate în România
BRAT