Steaua revine ca ADVERSARA in Ghencea! MApN inchiriaza stadionul unei rivale din Liga I! Situatie DUREROASA pentru stelisti

Steaua revine ca ADVERSARA in Ghencea! MApN inchiriaza stadionul unei rivale din Liga I! Situatie DUREROASA pentru stelisti

Steaua nu va mai juca in Ghencea din sezonul urmator, dupa neintelegerile dintre Becali si Armata. MApN a gasit insa o alta echipa care sa joace in casa Stelei. 

Lasata fara sigla si stadion de Armata, Steaua se muta la Mogosoaia pentru antrenamente si pe National Arena pentru meciurile oficiale din sezonul urmator.

Ghencea nu va ramane insa fara stapan. Clubul Pandurii a decis sa mute baza de pregatire acolo in perioada urmatoare, cat se lucreaza la noua arena moderna din Targu Jiu. Mai mult, sefii clubului negociaza si disputarea jocurilor oficiale in casa Stelei, scrie Gazeta Sporturilor.

Afacerea este intermediata de Anghel Iordanescu, bun prieten cu generalii din MApN si tatal antrenorului echipei, Edi Iordanescu.

Astfel, din sezonul urmator se poate ajunge la situatia ca cei de la Steaua sa fie oaspeti in Ghencea la meciul cu "gazdele" de la Pandurii.

"Daca se muta Steaua din Ghencea ne facem de ras si ne meritam soarta!", declara Helmuth Duckadam in 2010.

Steaua a jucat timp de 41 de ani pe stadionul Steaua. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies