Liga 1

Steaua pierde un SUPER PUSTI! O echipa din Premier League vine cu MILIONUL dupa el. Anuntul facut azi

Campionii au negociat pentru el, dar n-au putut sa-i convinga clubul sa-l lase sa vina in Ghencea. Acum, e aproape de transferul vietii!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Ianuarie 2015, 17:49
Data actualizarii: Luni 12 Ianuarie 2015, 17:50

Pustiul Tudorie inca n-a implinit 19 ani. E aproape de prima mutare importanta a carierei. E dorit la o echipa din Premier League, anunta surse apropiate clubului din Galati. Un milion de euro vor sa dea englezii pe varful Otelului, care a prins 29 meciuri de Liga I in ultimul sezon si jumatate.

Tudorie a mai fost urmarit de Milan si s-a pregatit cu Borussia Monchengladbach in vara, dar nemtii au decis sa nu-l transfere. Clubul de Premier League interesat de achizitionarea atacantului l-a avut sub observatie si ea in ultimele 6 luni si-l va mai monitoriza pana la finalul campionatului.

Tudorie poate fi urmatorul nume in seria Dumitrescu, Raducioiu, Moldovan, Ganea, jucatorii ofensivi pe care Romania i-a trimis in Premier League in ultimii 20 de ani!

Steaua a oferit 200 000 de euro pentru Tudorie, suma considerata insuficienta fie si pentru coproprietate de Otelul. Fotbalistul are 4 goluri marcate in prima liga din Romania.

Modifică setările cookies