"Steaua nu e speciala, regulile sunt pentru toti". Edi Iordanescu isi doreste in continuare amanarea meciului cu ASA: "Avem doar 3 antrenamente cu lotul complet"

"Steaua nu e speciala, regulile sunt pentru toti". Edi Iordanescu isi doreste in continuare amanarea meciului cu ASA: "Avem doar 3 antrenamente cu lotul complet"

Edi Iordanescu este in continuare nemultumit de faptul ca stelistii au refuzat echipa nationala si le transmite: "Nu sunteti speciali".

Antrenorul Pandurilor spune ca echipa sa este una dintre cele mai afectate de cantonamentul selectionatei divizionare, programat chiar de tatal sau, in Antalya. Edi Iordanescu este de parere ca atat echipa nationala, cat si Steaua, au avut de castigat, in timp ce Pandurii ori Astra numai de pierdut.

"Din turneul echipei nationale au avut de castigat echipa nationala si Steaua. Echipa nationala pentru ca acel grup de jucatori tineri a luat contact cu staff-ul si cu metodele de lucru. Jucatorilor le-au fost observate calitatile, caracterele, temperamentele, modul de gandire si au simtit starea de spirit din cadrul echipei nationale, iar de aici pot aparea avantaje macar pe termen mediu-lung, daca nu imediat. Ma gandesc la marirea ariei de selectie pentru urmatoarele preliminarii si chiar pentru turneul final din Franta la anumiti jucatori", a spus antrenorul Pandurilor pentru Mediafax.

Edward Iordanescu a mai declarat faptul ca Steaua va pleca, in Play Off, cu un avantaj in fata celorlalte echipe: "Nimeni nu e special, iar regulile ar trebui sa fie aceleasi pentru toti. Steaua nu detine reteta magica de lucru, respect munca lor, insa periodizarea precompetitionala pe care am construit-o pentru aceasta iarna pentru Pandurii inseamna etape de parcurs si obiective de atins. Aceste etape si obiective au fost realizate doar partial pentru ca patru jucatori lipsa inseamna extrem de mult. As fi vrut sa am intreg grupul macar la un amical. Important e ca pana luni, cand debuteaza Steaua, ei au timp si de o mini-vacanta dupa cantonament. Eu am trei antrenamente la dispozitie cu tot grupul de jucatori inainte de primul meci din campionat".

Pandurii au solicitat, saptamana trecuta, amanarea meciului cu ASA Targu Mures, programat vineri, de la 20:30, insa e putin probabil ca acest lucru sa se intample.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Manifestații pro-palestiniene în toată lumea. Zeci de mii de oameni au cerut "eliberarea Palestinei"
BRAT
Modifică setările cookies