Liga 1

Steaua NEGOCIAZA pentru un fundas central: "Il aducem la echipa dupa ce pleaca Chiriches!" Care e pretul omului care a dat gol pe Stamford Bridge:

Vezi ce transferuri vrea sa faca patronul Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Martie 2013, 19:25
Data actualizarii: Vineri 15 Martie 2013, 19:25

”Eu n-am tinut niciodata pe nimeni cu forta. Daca dai 700.000 de euro pe el si pleaca pe 15 milioane de euro, de ce sa-l mai tii? Jucătorul imi spune că s-ar putea intampla un accident si atunci, cand ar mai lua el salariu de doua milioane de euro? Eu nu sunt criminal”, a spus Becali la Digi Sport.

Patronul Stelei confirma ca se afla deja in tratative cu un alt fundas care sa-l inlocuiasca pe Chiriches: "Daca am o oferta buna pleaca oricine. La ora asta suntem in tratative cu un fundas de marcaj care sa il inlocuiasca pe Chiriches daca pleaca, dar nu mai vreau sa vorbesc lucruri ipotetice in ceea ce il priveste pe Chiriches." a spus Gigi Becali dupa infrangerea Stelei in Europa League.

Patronul Stelei a dezvaluit ca deja s-a decis sa cumpere un atacant: "Vrem sa il luam pe asta de la Constanta, pe Alibec, a spus Reghe ca ii trebuie 6 luni sa faca un atacant de rasa din el. Am inteles ca Hagi nu face optiunea de cumparara in vara, dar il luam noi. Il luam in vara imprumut si apoi 300-350.000 pe el! Daca dupa un an de zile joaca bine, ok, daca nu, la revedere.", a spus Becali la Digisport.

Modifică setările cookies